|
חוברת הנחיות סוף שנת המס 2013 |
|
|
משרד סמי מזון ייעוץ מס בשיתוף פרימו הכוונה מקצועית
|
|
| מידע כללי |
3 - 5 |
|
חלק א |
|
| מידע לגבי הפרשות סוציאליות המותרות בניכוי וזיכוי, הוצאות מותרות/מוגבלות בניכוי |
6 - 10 |
| סכומי הוצאות המותרות או המוגבלות בניכוי |
11 - 12 |
| דיני עבודה |
13 - 14 |
| אחזקת רכב |
15 - 17 |
| מיסוי רווח הון לשנת 2013 |
18 |
| מיסוי דמי שכירות נכסים |
19 |
|
חלק ב' |
|
| הנחיות מס ערך מוסף |
20 - 21 |
| חלק ג' |
|
|
|
| מסמכים שיש לארגן לצורך עריכת והגשת הדו"ח השנתי לשנת 2013 |
22 |
| פעולות שיש לבצע לקראת סיום שנת הכספים והגשת דו"ח רווח והפסד |
23 |
| חלק ד' ___________ |
|
| מי חייב ומי פטור מחובת דיווח שנתי |
25 |
| חלק ה' ________ |
|
| הנחיות לקיזוז הפסדי הון בשנת 2013 |
26 |
| . |
 |
|
|